Фирма ВЕРС ИМПОРТ има над 16 годишен опит в предлагането на алуминиеви кофражни системи в България.

Всичко започна през 2007 г., когато стартирахме продажбите на „тежките“ алуминиеви системи (80 кN издържливост на натоварване на бетонната смес) на руската корпорация „Агрисовгаз“. С времето тази кофражна система се доказа като изключително удобна, гъвкава, здрава и, не на последно място – „дуракоустойчива“, отчитайки „суровите“ условия на работа и отношение на персонала по обектите в България. С тази система бяха построени много знакови за страната обекти – „Paradise Center“, хотел „Hyatt Regency Sofia”, сградата на Уникредит банк  в София, „Grand Mall“ във Варна, пътен възел „Белокопитово“ от АМ „Хемус“ и безброй жилищни сгради из страната.

С началото на новият „бум“ в строителството през 2015 г., както и с навлизането на масовите т.нар. „жълти“ трислойни дървени платна, се очерта необходимостта от кофраж, който да съчетава в себе си предимствата на рамковия кофраж с лекотата и удобството на „жълтите“ дървени платна и шперплат. Това доведе до нуждата от създаване на универсална кофражна система, проектирането на която отне почти две години. В резултат на всички усилия, в момента разполагаме с универсална олекотена и здрава кофражна система, която повече от година и половина активно се използва в жилищното (както на малки сгради, така и на дванадесет етажни блокове) и в промишленото (халета и силози) строителства в цялата страна. 

 

Немаловажно е, че на склад винаги поддържаме над 650 м2 платна с всякакви размери, както и аксесоари за над 2‘500 м2, с което сме в състояние да реагираме на нуждите на нови и съществуващи клиенти, така че необходимите Ви елементи да са на обекта Ви до 24 часа. При необходимост предлагаме изработка на нестандартни размери платна (за надставки и/или сложни геометрични форми).

Освен предлаганата система, сме една от малкото фирми в страната, която предлага цялостни строително-инженерингови решения за всякакви промишлени обекти (мостове, тунели, силози и пр.), като цените са осезаемо по-ниски от предлаганите на пазара западни аналози.

Вашият коментар